Deskundige installatie & onderhoud van uw CV ketel
Erkend dealer van kwaliteitsmerken CV ketels
Online onderhoudsafspraak maken van uw CV ketel

Remar CV Ketel Installatiebedrijf Groningen

CV-ketel vervangen in Groningen

Remar Groningen is, als erkend installateur, gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en vervanging van uw CV-ketel. Voor prijzen van een nieuwe CV ketel in Groningen kunt u ondestaande acties bekijken:

Is uw CV-ketel aan vervanging toe?

Ook CV-ketels hebben helaas niet het eeuwige leven. Bij het ouder worden van uw CV-ketel, het hart van uw centrale verwarming,  nemen ook de kosten van onderhoud en reparatie toe en loopt het rendement terug. Wanneer u nog een CR (conventioneel rendement)-ketel of een VR (verbeterd rendement)-ketel heeft valt er ook op het energieverbruik het nodige te besparen.

Remar Groningen voor uw nieuwe CV-ketel!

Wij vervangen uw verouderde verwarmingsketel of uw gaskachel met geyser of boiler door een modulerende HR-ketel.

Vanaf september 2015 is het in de meeste gevallen niet meer toegestaan een nieuwe VR ketel toe te passen. In sommige situaties is het lastig de rookgasafvoer aan te passen voor een HR toestel,  wij helpen u graag bij het vinden van een slimme oplossing.

Wij plaatsen alleen nog CV ketels die voorzien zijn van een zuinige A-label circulatiepomp, deze zorgt voor een aanzienlijke besparing op het elektraverbruik en is vanaf september 2015 ook verplicht in alle nieuw te plaatsen ketels.

Remar Groningen kiest voor betrouwbare verwarmingsketels van Remeha (Avanta, Tzerra Plus, Calenta en Quinta Pro), Nefit (Proline NxT, Trendline Aquapower en Baseline), Atag (A244C, A244EC, E264C, E325C, E325EC en Q-serie), Ferroli (BlueSense en OptiFor),  Intergas (KombiKompakt HRE A en HReco) en Vaillant (VHR ecoTEC plus) Wij zorgen voor een vakkundige ketelinstallatie, zowel voor uw combiketel als voor uw soloketel in combinatie met een indirect gestookte boiler.

Scherpe prijzen en een vakkundige installatie.

Onder de knop Aanbiedingen vindt u scherpe prijzen voor het vervangen van uw ketel in Groningen door een Remeha Avanta of Remeha Calenta i.c.m. een Remeha iSense modulerende klokthermostaat. Ook voor de andere merken als Nefit, Ferroli, Atag, Intergas en Vaillant hebben wij scherpe aanbiedingen.

Uiteraard komen wij graag bij u langs (ook ’s avonds) voor een gedegen en op maat gemaakte offerte. Dit natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend.

Remar Groningen is aangesloten bij:

Uneto-VNI: de brancheorganisatie met geschillencommissie.

KvINL: Kwaliteit voor Installaties Nederland, voorheen bekend onder de naam:

SEI: Stichting van erkende installatiebedrijven

Bel voor vragen

Voel u vrij contact met ons op te nemen via telefoon, mail, post of het contactformulier op onze site. Wij staan u graag te woord.

Contactformulier

Bel of mail gerust voor vragen!

Voel u vrij contact met ons op te nemen via telefoon, mail of het contactformulier op onze site. Wij staan u graag te woord.

Informeer mij vrijblijvend