Deskundige installatie en onderhoud van uw CV ketel
Erkend dealer van kwaliteitsmerken CV ketels
Waterzijdig inregelen van uw CV installatie

Honeywell Evohome

Gratis Geïnstalleerd bij nieuwe CV ketel. Houd controle over uw verwarming thuis

€300,- | Bestellen

Remar – uw Honeywell leverancier

Honeywell biedt met de Evohome Connected een op afstand bedienbare thermostaat. Remar Groningen is als erkend installateur de juiste partij voor een deskundige installatie van uw Evohome Connected thermostaat.

De prijs van de Honeywell Round Connected modulation en aan/uit uitvoering bedraagt €300,- inclusief BTW. Bij aanschaf in combinatie met een nieuwe cv-ketel wordt de Evohome Connected thermostaat tevens gratis geïnstalleerd.

Kenmerken

  • Aan/uit of Opentherm thermostaat.
  • Makkelijk uitbreiden naar meerdere zones.
  • Slimme zoneregeling voor elk verwarmingssysteem
  • Bediening op afstand d.m.v. Honeywell Total Connect App.

Het gemak van Honeywell

De Honeywell Evohome Connected is leverbaar als modulerende OpenTherm en als aan/uit thermostaat. De Evohome Single Zone is een draadloze thermostaat die is voorzien van een tafelstandaard met voeding, zodoende kunt u de thermostaat daar plaatsen waar u de temperatuur wenst te regelen. Via de bijgeleverde gateway is de Evohome Single Zone thermostaat tevens bedienbaar via een App op uw telefoon of tablet.

Meerdere zones

Het grote voordeel van de Evohome Single Zone Connected is dat u deze thermostaat kunt uitbreiden met draadloze radiatorafsluiters, zonekleppen en/of een vloerverwarmingsregelaar. Hiermee kunt u de juiste temperatuur per vertrek regelen en voorkomt u hiermee onnodig verwarmen van ruimtes die niet gebruikt worden, dit biedt een groot besparingspotentieel.

 

Bestel de Honeywell Evohome

Bel of mail gerust voor vragen!

Voel u vrij contact met ons op te nemen via telefoon, mail of het contactformulier op onze site. Wij staan u graag te woord.

Informeer mij vrijblijvend