Deskundige installatie en onderhoud van uw CV ketel
Erkend dealer van kwaliteitsmerken CV ketels
Waterzijdig inregelen van uw CV installatie

Ferroli CV Ketels

Ferroli CV ketels Nederland is voortgekomen uit het in 1954 opgerichte Agpo CV ketels. In 2001 is Agpo samen gegaan met het Italiaanse Ferroli. Ferroli is in Europa een van de grootste cv ketel fabrikanten.

Ferroli levert naast cv wandketels een breed scala aan verwarmings- ventilatie en koelingsproducten. Zoals zonneboilers voorzien van zonnecollectoren, boilers voor grotere warmwatervraag, warmtepompen voor zuinige lage temperatuurverwarming, ventilatiesystemen en eigen thermostaten.

Het nieuwste model CV ketel op de nederlandse markt is de BlueSense HR ketel.

BlueSense

De Ferroli BlueSense bestaat uit de volgende cv ketels: BluesSense 3, BlueSense 4 en BlueSense 5

De Ferroli CV ketels van de BlueSense serie worden gekenmerkt door hun eenvoudige opbouw en hoge kwaliteit van de toegepaste materialen.

De BlueSense is geheel opnieuw ontwikkeld en rekent daarmee af met de onderhoudsgevoelige voorgaande modellen. De RVS warmtewisselaar bestaat uit een dubbele RVS pijp uit 1 stuk. De wisselaar heeft daarmee 2 circuits in zich, hierdoor kan een storingsgevoelige driewegklep achterwege blijven en onderdelen die niet in een ketel zitten kunnen ook niet kapot gaan.

Kortom, een Ferroli CV ketel is een  hoogwaardige ketel met een goed doordachte eenvoudige opbouw tegen een scherpe prijs en 10 jaar lange garantie.

De BlueSense 3 is een CW3 HR combiketel met een CV vermogen van 21,2 kW en een warmwater (60C) opbrengst van 6,5 liter per minuut.

De BlueSense 4 is een CW4 HR combiketel met een CV vermogen van 24,5 kW en een warmwater (60C) opbrengst van 7,9 liter per minuut.

De BlueSense 5 is een CW5 HR combiketel met een CV vermogen van 28,9 kW en een warmwater (60C) opbrengst van 9,3 liter per minuut.

De afmetingen van de Ferroli BlueSense bedragen: Hoogte 60cm, Breedte 40cm en Diepte 32cm.

Bel of mail gerust voor vragen!

Voel u vrij contact met ons op te nemen via telefoon, mail of het contactformulier op onze site. Wij staan u graag te woord.

Informeer mij vrijblijvend