Deskundige installatie en onderhoud van uw CV ketel
Erkend dealer van kwaliteitsmerken CV ketels
Waterzijdig inregelen van uw CV installatie

Intergas CV Ketels

Intergas CV ketels is gevestigd in Coevorden en staat bekend om haar unieke warmtewisselaars. Daar waar alle andere cv-ketels voorzien zijn van een primaire wisselaar met een enkel circuit beschikt de aluminium warmtewisselaar van Intergas over een dubbel koperen circuit. Hierdoor zijn de ketels van Intergas verwarming eenvoudiger opgebouwd met minder onderdelen.

In tegenstelling tot andere cv ketels hebben de cv ketels van Intergas geen 3-wegklep, deze maakt de schakeling naar warm water of naar verwarming. Door het dubbele circuit in de wisselaar hebben de Intergas cv ketels geen drieweg klep nodig, aangezien de meeste cv ketel storingen veroorzaakt worden door deze driewegklep biedt dit een groot voordeel.

De Intergas HR, Intergas HRE, Intergas HReco en Intergas Prestige modellen zijn allen voorzien van het zelfde type aluminium wisselaar maar hebben daarnaast ieder hun eigen sterke punten.

In 2016 komt Intergas met een nieuwe cv ketel, de Intergas KombiKompakt HRX. De Intergas HRX wordt begin februarie gepresenteerd en zal leverbaar zijn vanaf het derde kwartaal van 2016. De HRX is een doorontwikkeling van de succesvolle Itergas HRE, het toestek is echter nog compacter en energiezuiniger.

Om het vertrouwen van Intergas CV ketels in haar warmtewisselaars te onderstrepen geeft Intergas 15 garantie op haar warmtewisselaar.

 

Intergas Kombi Kompakt HR Serie

De Intergas Kombi Kompakt HR serie bestaat uit de volgende cv ketel modellen: Komki Kompakt HR 22, Kombi Kompakt HR 28, Kombi Kompakt HR 28/24 en Kombi Kompakt HR 36/30

De Intergas CV ketels van de Kombi Kompakt HR serie zijn de eerste Intergas cv ketels met de huidige dubbel HR warmtewisselaar met gescheiden warm water en verwarmingscircuit. Dit model is reeds 15 jaar op de markt en bij vervanging van een oud model is het voordelig deze te vervangen door een gelijk exemplaar, dit scheelt aanzienlijk in de installatiekosten.

De Intergas Kombi Kompakt HR 22 is een CW3 HR combiketel met een CV vermogen van 22 kW en een warm water (60C) opbrengst van 6,0 liter per minuut.  Afmetingen: Hoogte 75cm, Breedte 45cm en Diepte 27cm.

De Intergas Kombi Kompakt HR 28/24 is een CW4 HR combiketel met een CV vermogen van 23 kW en een warm water (60C) opbrengst van 7,5 liter per minuut.  Afmetingen: Hoogte 75cm, Breedte 45cm en Diepte 27cm.

De Intergas Kombi Kompakt HR 28 is een CW4 HR combiketel met een CV vermogen van 28 kW en een warm water (60C) opbrengst van 8,0 liter per minuut.  Afmetingen: Hoogte 81cm, Breedte 45cm en Diepte 27cm.

De Intergas Kombi Kompakt HR 36/30 is een CW5 HR combiketel met een CV vermogen van 27 kW en een warm water (60C) opbrengst van 9,0 liter per minuut.  Afmetingen: Hoogte 81cm, Breedte 45cm en Diepte 27cm.

De Intergas Kompakt HRE Solo toestellen zijn geschikt op plaatsen waar de cv ketel enkel moet zorg dragen voor de verwarming.

De Intergas Kompakt HR Solo toestellen zijn geschikt op plaatsen waar de cv ketel enkel moet zorg dragen voor de verwarming. Hiervan zijn de volgende modellen beschikbaar: Intergas Kompakt Solo HR 12, Intergas Kompakt Solo HR 22 en Intergas Kompakt Solo HR 28.

De Intergas HR modellen zijn te combineren met een universele aan/uit thermostaat of een modulerende Opentherm thermostaat.

 

Intergas Kombi Kompakt HRE Serie

De Intergas Kombi Kompakt HRE serie bestaat uit de volgende cv ketel modellen: Kombi Kompakt HRE 24/18, Kombi Kompakt HRE 28/24 en Kombi Kompakt HRE 36/30.

De Intergas CV ketels van de Kombi Kompakt HRE serie zijn een doorontwikkeling van het eerste Intergas Kombi Kompak HR model. De HRE modellen zijn compacter dan de HR modellen en behalen een nog hoger rendement. Daar waar de HR modellen, door onvoldoende onderhoud,  verstopt konden raken zijn de HRE ketels voorzien van een grotere condensafvoer opening. Tevens zijn de HRE A modellen voorzien van een extra zuinige A-label pomp. Deze energieklasse A circulatiepomp kan door zijn gelijkstroom motor traploos in toeren regelen en verbruikt tussen  €30,00 en €50,00 /jaar minder aan stroom.

De Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18A is een CW3 HR combiketel met een CV vermogen van 18 kW en een warm water (60C) opbrengst van 6,0 liter per minuut.  Afmetingen: Hoogte 59cm, Breedte 45cm en Diepte 24cm.

De Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24A is een CW4 HR combiketel met een CV vermogen van 23 kW en een warm water (60C) opbrengst van 7,5 liter per minuut.  Afmetingen: Hoogte 65cm, Breedte 45cm en Diepte 24cm.

De Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A is een CW5 HR combiketel met een CV vermogen van 27 kW en een warm water (60C) opbrengst van 9,0 liter per minuut.  Afmetingen: Hoogte 71cm, Breedte 45cm en Diepte 24cm.

De Intergas Kompakt HRE A Solo toestellen zijn geschikt op plaatsen waar de cv ketel enkel moet zorg dragen voor de verwarming. Hiervoor zijn de volgende modellen beschikbaar: Intergas Kompakt Solo HRE 12A, Intergas Kompakt Solo HRE 18A, Intergas Kompakt Solo HRE 24A en Intergas Kompakt Solo HRE 30A.

De Intergas HRE modellen zijn te combineren met een universele aan/uit thermostaat of een modulerende Opentherm thermostaat. De HRE modellen zijn standaard voorzien van een ingebouwde RF module waarmee de ketel draadloos kan communiceren met een RF draadloze thermostaat.

 

Intergas Kombi Kompakt HReco Serie

De Intergas Kombi Kompakt HReco serie bestaat uit de volgende cv ketel modellen: Kombi Kompakt HReco 24, Kombi Kompakt HReco 28 en Kombi Kompakt HReco 36.

De Intergas CV ketels van de Kombi Kompakt HReco serie zijn gebaseerd op de Intergas Kombi Kompak HRE modellen. De HReco modellen zijn voorzien van een aangepaste warmtewisselaar met een beter warmteoppervlak waardoor het rendement nog hoger ligt. Tevens is de HReco voorzien van een extra zuinige A-label pomp. Deze energieklasse A circulatiepomp kan door zijn gelijkstroom motor traploos in toeren regelen en verbruikt tot €50,00 /jaar minder aan stroom. compacter dan de HR modellen en behalen een nog hoger rendement.

In 2012 is de Intergas Kombi Kompakt HReco door de consumentenbond dan ook bekroond met het predicaat Best getest in de cv ketel test.

De Intergas Kombi Kompakt HReco 24 is een CW3 HR combiketel met een CV vermogen van 18 kW en een warm water (60C) opbrengst van 6,0 liter per minuut.  Afmetingen: Hoogte 59cm, Breedte 45cm en Diepte 24cm.

De Intergas Kombi Kompakt HReco 28 is een CW4 HR combiketel met een CV vermogen van 23 kW en een warm water (60C) opbrengst van 7,5 liter per minuut.  Afmetingen: Hoogte 65cm, Breedte 45cm en Diepte 24cm.

De Intergas Kombi Kompakt HReco 36 is een CW5 HR combiketel met een CV vermogen van 27 kW en een warm water (60C) opbrengst van 9,0 liter per minuut.  Afmetingen: Hoogte 71cm, Breedte 45cm en Diepte 24cm.

De Intergas Kombi Kompakt HReco modellen zijn te combineren met een universele aan/uit thermostaat of een modulerende Opentherm thermostaat. De HReco modellen zijn standaard voorzien van een ingebouwde RF module waarmee de ketel draadloos kan communiceren met een RF draadloze thermostaat.

 

Intergas Prestige

De Intergas Prestige is een CW6 HR combiketel met een CV vermogen van 26 kW en een warm water  (40C) opbrengst van 20 liter per minuut.

De Intergas Prestige bestaat uit een keteldeel met daarin de standaard Intergas warmtewisselaar met daarnaast een Quickfill boilerdeel. De Quickfill boiler levert samen met de combi-warmtewisselaar een zeer royale hoeveelheid warm water. Wanneer er slechts kleine hoeveelheden warm water worden getapt voor b.v. de keuken dan wordt dit direct zonder wachttijd geleverd door de boiler, hiervoor hoeft de ketel niet direct in bedrijf te komen wat zorgt voor minder slijtage en een hoger rendement.

De afmetingen van de Intergas Prestige bedragen: Hoog 107cm, Breed 87cm en Diep 45cm.

 

REMAR GRONINGEN IS INTERGAS DEALER

Remar in Groningen is Intergas CV ketel Dealer. Hiermee bent u als klant verzekerd van een vakkundige installatie en een deskundig advies.

Bel of mail gerust voor vragen!

Voel u vrij contact met ons op te nemen via telefoon, mail of het contactformulier op onze site. Wij staan u graag te woord.

Informeer mij vrijblijvend