Deskundige installatie en onderhoud van uw CV ketel
Erkend dealer van kwaliteitsmerken CV ketels
Waterzijdig inregelen van uw CV installatie

Nest

Gratis geïnstalleerd bij nieuwe CV ketel. De Net Learning Thermostat is een slimme thermostaat

€219,- | Bestellen

Remar Groningen – uw Nest leverancier

De om zijn prachtige verschijning en eenvoudige bediening volprezen Nest Learning Thermostat is nu eindelijk ook leverbaar in Nederland. Remar Groningen is, als Nest Pro, gecertificeerd door Nest voor de installatie van uw Nest Thermostaat.

Wij leveren de Nest thermostaat, 2de generatie, voor een prijs van €219,- inclusief BTW. Bij aanschaf in combinatie met een nieuwe cv-ketel wordt de Nest tevens kosteloos geinstalleerd.

Kenmerken

  • Zelflerende en optimaliserende thermostaat.
  • Auto-afwezig
  • Bediening op afstand.
  • Wordt aangesloten als aan/uit thermostaat.

Zelflerend – Uw woongedrag

De Nest Learning Thermostat is een slimme thermostaat die zelf het woongedrag van haar bewoners aanleert. Wanneer de woning verlaten is omdat u bv aan het werk bent schakelt de Nest over op de Auto-Afwezig stand, de Nest is namelijk voorzien van Nest Sense die detecteert of er activiteit in uw woning plaats vindt. Met de Auto-Afwezig stand bespaart u zo automatisch op uw stookkosten.

Auto-Schema – Nest leert van u

Het instellen van een klokprogramma is bij de Nest niet meer nodig. De Nest thermostat is namelijk uitgerust met Auto-Schema, hierbij stelt de Nest zelf een programma op. Op basis van uw temperatuursinstellingen leert de Nest uw ritme kennen en neemt dit over in een programma, uiteraard kunt u dit automatische programma te allen tijde handmatig aanpassen.

Op afstand de temperatuur regelen

Uiteraard is het ook bij de Nest mogelijk deze te bedienen met uw smartphone, tablet of internetverbinding van waar u maar wenst. Komt u later thuis dan gepland dan kunt u dit eenvoudig doorgeven zodat de ketel pas later wordt ingeschakeld. U kunt uw Nest eenvoudig bedienen via een Nest app die u installeert op uw smartphone of tablet.

Bestel de Nest

Bel of mail gerust voor vragen!

Voel u vrij contact met ons op te nemen via telefoon, mail of het contactformulier op onze site. Wij staan u graag te woord.

Informeer mij vrijblijvend