Deskundige installatie en onderhoud van uw CV ketel
Erkend dealer van kwaliteitsmerken CV ketels
Waterzijdig inregelen van uw CV installatie

Remeha CV Ketels

Remeha uit Apeldoorn is onderdeel van de Nederlandse BDR-Thermea groep, een Europese speler op het gebied van cv ketels, boilers en duurzame energie. Om zuinigere cv ketels met een hoger comfort te produceren vormt de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling een belangrijke pijler onder Remeha CV ketels.

Remeha is uit recent onderzoek(2012) onder leden van de vereniging eigen huis (VEH) uit de bus gekomen als meest betrouwbare cv ketel.

Remeha kiest voornamelijk voor het gebruik van aluminium-silicium warmtewisselaars, de zogenaamde Ultra Responsive Heat Exchanger.  Door de goede warmtegeleiding van aluminium reageren deze lichte wisselaars erg snel, wat resulteert in een snelle warmtelevering.

De Remeha Avanta Ace, Remeha Tzerra Ace, Remeha Calenta Ace, Remeha Quinta Pro Ace en Remeha Calora Tower modellen hebben elk hun eigen positieve eigenschappen zoals hieronder toegelicht:

 

Remeha Avanta Ace Serie

De Remeha Avanta Aceserie bestaat uit de volgende cv ketel modellen: Avanta  Ace 24C, Avanta Ace 28C en Avanta Ace 35C

De Remeha CV ketels van de Remeha Avanta Ace serie vormen de instapmodellen van de Remeha cv ketels. De Remeha Avanta Ace is met meer dan 1 miljoen exemplaren de meest geplaatste cv-ketel in Nederland. In tegenstelling tot de andere Remeha modellen is de Remeha Avanta Ace voorzien van een RVS warmtewisselaar van Giannoni, de wisselaars van deze Franse fabrikant worden wereldwijd afgenomen door vele grote cv ketelfabrikanten.  Het zijn kortom veel toegepaste en betrouwbare warmtewisselaar gebleken.

De Remeha Avanta  Ace24C is een CW3 HR combiketel met een CV vermogen van 22 kW en een warm water (60C) opbrengst van 6,0 liter per minuut.

De Remeha Avanta Ace 28C is een CW4 HR combiketel met een CV vermogen van 27 kW en een warm water (60C) opbrengst van 7,5 liter per minuut.

De Remeha Avanta Ace 35C is een CW5 HR combiketel met een CV vermogen van 31 kW en een warm water (60C) opbrengst van 9,0 liter per minuut.

De Remeha Avanta CW6 is niet meer leverbaar, hier vormt de Remeha Calenta CW6 een goed alternatief.

De Remeha Avanta Ace modellen zijn ook leverbaar i.c.m. een iSense modulerende klokthermostaat een zogenaamd Remeha Avanta Ace comfortsysteem. In combinatie met de iSense behaald de Avanta dan ook een hoger rendement voor een gereduceerde prijs.

De afmetingen van de Remeha Avanta Ace CW3, CW4 en CW5 bedragen: Hoogte 60cm, Breedte 40cm en Diepte 29cm.

 

Remeha Tzerra Ace Serie

De Remeha Tzerra Ace serie bestaat uit de volgende cv ketel modellen: Tzerra 24C Ace, Tzerra 28C Ace en Tzerra 39C Ace.

De Remeha CV ketels van de Remeha Tzerra Ace serie zijn voorzien van een zeer compacte aluminium-silicium wisselaar welke is gebaseerd op de Ultra Responsive Heat Exchanger uit de succesvolle Remeha Calenta serie. De Tzerra Ace is een zeer compact ketel die is opgebouwd uit slechts een aantal grote onderdelen, dit vergemakkelijkt onderhoud en service werkzaamheden.  Elke Remeha Tzerra Ace cv ketel is standaard voorzien van een extra zuinige label A-klasse pomp.

De Remeha Tzerra M 24C Plus is een CW3 HR combiketel met een CV vermogen van 21 kW en een warm water (60C) opbrengst van 6,0 liter per minuut.

De Remeha Tzerra M 28C Plus is een CW4 HR combiketel met een CV vermogen van 25 kW en een warm water (60C) opbrengst van 7,5 liter per minuut.

De Remeha Tzerra M 39C Plus is een CW5 HR combiketel met een CV vermogen van 36 kW en een warm water (60C) opbrengst van 10,5 liter per minuut.

De Remeha Tzerra Plus modellen zijn, net als de Avant en Calenta, ook leverbaar i.c.m. een iSense modulerende klokthermostaat. Dit Remeha Tzerra Plus comfortsysteem zorgt voor een hoger rendement tegen een sterk gereduceerde prijs.

De afmetingen van de Remeha Tzerra Plus CW3, CW4 en CW5 bedragen: Hoogte 55cm, Breedte 37cm en Diepte 27cm.

 

Remeha Calenta Ace Serie

De Remeha Calenta Ace serie bestaat uit de volgende cv ketel modellen: Calenta Ace 25S, Calenta Ace 28C, Calenta Ace 35S, Calenta Ace 40C en Calenta Ace 40L.

De Remeha CV ketels van de Remeha Calenta Ace serie zijn voorzien van de aluminium-silicium warmtewisselaar, de Ultra Responsive Heat Exchanger. Naast deze veel geprezen wisselaar beschikken alle Calenta modellen over een extra zuinige energieklasse A circulatie pomp. Deze A-label pomp is voorzien van een zuinige gelijkstroommotor die op de jaarlijkse elektra kosten een besparing behaald van €40,- tot €50,- 

De Remeha Calenta Ace 28C is een CW4 HR combiketel met een CV vermogen van 25 kW en een warm water (40C) opbrengst van 14.5 liter per minuut.

De Remeha Calenta Ace 40C is een CW5 HR combiketel met een CV vermogen van 35 kW en een warm water (40C) opbrengst van 20.3 liter per minuut!

De Remeha Calenta Ace 40L is een CW6 HR combiketel met een CV vermogen van 35 kW en een warm water (40C) opbrengst van 24.0 liter per minuut. De Calenta Ace 40L is gebaseerd op de Calenta Ace 40C, de 40L is echter voorzien van een boiler en levert een gigantische hoeveelheid warm water. Door de opbouw van deze oplaadboiler in cassette vorm, warmt deze boiler zeer snel op en heeft een hoge temperatuur gelaagdheid, hierdoor is de warm water opbrengst te vergelijken met die van een veel grotere conventionele voorraadboiler.

Naast de combiketels uit de Calenta serie levert Remeha ook de Calenta Ace 25S en Calenta Ace 35S, dit zijn HR solo toestellen met CV vermogen van 25 en 35 kW. Deze cv ketels zijn uitermate goed voorbereid op een combinatie met een losse voorraadboiler voor het geval u een grotere warm water wens heeft. Ideaal voor meerdere tappunten of luxe badkamer.

De afmetingen van de Remeha Calenta Ace CW4 en CW5 bedragen: Hoogte 69cm, Breedte 45cm en Diepte 45cm.

De afmetingen van de Remeha Calenta CW6 bedragen: Hoogte 90cm, Breedte 60cm en Diepte 50cm.

 

Remeha Calora Tower

De Remeha Calora Tower  is een CW6 HR combiketel met een CV vermogen van 35 kW en een warm water  (40C) opbrengst van 28,6 liter per minuut.

De Calora Tower is opgebouwd uit een keteldeel dat boven op een 100L boilerdeel kan worden gemonteerd. Hiermee beschikt u over een zeer royale hoeveelheid warm water, uitermate geschikt voor meerdere tappunten en royale stortdouches. Tevens is de Calora Tower voorzien van een ingebouwd epansievat.

De afmetingen van de Calora Tower bedragen: Hoog 141cm, Breed 60cm en Diep 68cm.

 

Remeha Quinta Pro Serie

De Remeha Quinta Pro serie bestaat uit de volgende cv ketel modellen: Quinta Pro 45, Quinta Pro 65, Quinta Pro 90 en de Quinta Pro 115.

De Remeha CV ketels van de Remeha Quinta Pro serie zijn solo cv ketels voor grotere vermogens. De Quinta Pro is een samensmelting van de hoog aangeschreven Remeha Quinta in de moderne jas van de Remeha Calenta.

De Remeha Quinta Pro cv ketels zijn ook uitermate geschikt voor grotere vermogens voor b.v. blokverwarming in appartementencomplexen of een bedrijfshal d.m.v. een cascade opstelling. Bij een cascadeopstelling worden meerder Quinta Pro cv ketels gecombineerd om het gewenste vermogen te realiseren.

De afmetingen van de Quinta Pro bedragen: Hoogte 75cm, Breedte 50cm en Diepte 50cm.

 

REMAR GRONINGEN IS ERKEND REMEHA CV KETEL DEALER

Remar in Groningen is Remeha Dealer!  Hiermee bent u als klant verzekerd van een kundige installatie en optimale garantie.

Bel of mail gerust voor vragen!

Voel u vrij contact met ons op te nemen via telefoon, mail of het contactformulier op onze site. Wij staan u graag te woord.

Informeer mij vrijblijvend