Deskundige installatie & onderhoud van uw CV ketel
Erkend dealer van kwaliteitsmerken CV ketels
Online onderhoudsafspraak maken van uw CV ketel

Remeha CV Ketels

Remeha uit Apeldoorn is onderdeel van de Nederlandse BDR-Thermea groep, een Europese speler op het gebied van cv ketels, boilers en duurzame energie. Om zuinigere cv ketels met een hoger comfort te produceren vormt de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling een belangrijke pijler onder Remeha CV ketels.

Remeha is uit recent onderzoek(2012) onder leden van de vereniging eigen huis (VEH) uit de bus gekomen als meest betrouwbare cv ketel.

Remeha kiest voornamelijk voor het gebruik van aluminium-silicium warmtewisselaars, de zogenaamde Ultra Responsive Heat Exchanger.  Door de goede warmtegeleiding van aluminium reageren deze lichte wisselaars erg snel, wat resulteert in een snelle warmtelevering.

De Remeha Avanta, Remeha Tzerra Plus, Remeha Calenta, Remeha Quinta Pro en Remeha Calora Tower modellen hebben elk hun eigen positieve eigenschappen zoals hieronder toegelicht:

 

Remeha Avanta Serie

De Remeha Avanta serie bestaat uit de volgende cv ketel modellen: Avanta 24C, Avanta 28C en Avanta 35C

De Remeha CV ketels van de Remeha Avanta serie vormen de instapmodellen van de Remeha cv ketels. De Remeha Avanta is met meer dan 1 miljoen exemplaren de meest geplaatste cv-ketel in Nederland. In tegenstelling tot de andere Remeha modellen is de Remeha Avanta voorzien van een RVS warmtewisselaar van Giannoni, de wisselaars van deze Franse fabrikant worden wereldwijd afgenomen door vele grote cv ketelfabrikanten.  Het zijn kortom veel toegepaste en betrouwbare warmtewisselaar gebleken.

De Remeha Avanta 24C is een CW3 HR combiketel met een CV vermogen van 22 kW en een warm water (60C) opbrengst van 6,0 liter per minuut.

De Remeha Avanta 28C is een CW4 HR combiketel met een CV vermogen van 27 kW en een warm water (60C) opbrengst van 7,5 liter per minuut.

De Remeha Avanta 35C is een CW5 HR combiketel met een CV vermogen van 31 kW en een warm water (60C) opbrengst van 9,0 liter per minuut.

De Remeha Avanta CW6 is niet meer leverbaar, hier vormt de Remeha Calenta CW6 een goed alternatief.

De Remeha Avanta modellen zijn ook leverbaar i.c.m. een iSense modulerende klokthermostaat een zogenaamd Remeha Avanta comfortsysteem. In combinatie met de iSense behaald de Avanta dan ook een hoger rendement voor een gereduceerde prijs.

De afmetingen van de Remeha Avanta CW3, CW4 en CW5 bedragen: Hoogte 60cm, Breedte 40cm en Diepte 29cm.

 

Remeha Tzerra Plus Serie

De Remeha Tzerra Plus serie bestaat uit de volgende cv ketel modellen: Tzerra 24C M, TZerra 28C M en Tzerra 39C M.

De Remeha CV ketels van de Remeha Tzerra Plus serie zijn voorzien van een zeer compacte aluminium-silicium wisselaar welke is gebaseerd op de Ultra Responsive Heat Exchanger uit de succesvolle Remeha Calenta serie. De Tzerra Plus is een zeer compact ketel die is opgebouwd uit slechts een aantal grote onderdelen, dit vergemakkelijkt onderhoud en service werkzaamheden.  Elke Remeha Tzerra Plus cv ketel is standaard voorzien van een extra zuinige label A-klasse pomp.

De Remeha Tzerra M 24C Plus is een CW3 HR combiketel met een CV vermogen van 21 kW en een warm water (60C) opbrengst van 6,0 liter per minuut.

De Remeha Tzerra M 28C Plus is een CW4 HR combiketel met een CV vermogen van 25 kW en een warm water (60C) opbrengst van 7,5 liter per minuut.

De Remeha Tzerra M 39C Plus is een CW5 HR combiketel met een CV vermogen van 36 kW en een warm water (60C) opbrengst van 10,5 liter per minuut.

De Remeha Tzerra Plus modellen zijn, net als de Avant en Calenta, ook leverbaar i.c.m. een iSense modulerende klokthermostaat. Dit Remeha Tzerra Plus comfortsysteem zorgt voor een hoger rendement tegen een sterk gereduceerde prijs.

De afmetingen van de Remeha Tzerra Plus CW3, CW4 en CW5 bedragen: Hoogte 55cm, Breedte 37cm en Diepte 27cm.

 

Remeha Calenta Serie

De Remeha Calenta serie bestaat uit de volgende cv ketel modellen: Calenta 25S, Calenta 28C, Calenta 35S, Calenta 40C en Calenta 40L.

De Remeha CV ketels van de Remeha Calenta serie zijn voorzien van de aluminium-silicium warmtewisselaar, de Ultra Responsive Heat Exchanger. Naast deze veel geprezen wisselaar beschikken alle Calenta modellen over een extra zuinige energieklasse A circulatie pomp. Deze A-label pomp is voorzien van een zuinige gelijkstroommotor die op de jaarlijkse elektra kosten een besparing behaald van €40,- tot €50,- De Remeha Calenta is in 2011 daarom ook als beste getest door de consumentenbond in haar jaarlijkse cv ketel test.

De Remeha Calenta 28C is een CW4 HR combiketel met een CV vermogen van 25 kW en een warm water (60C) opbrengst van 8,2 liter per minuut.

De Remeha Calenta 40C is een CW5 HR combiketel met een CV vermogen van 35 kW en een warm water (60C) opbrengst van 11,1 liter per minuut!

De Remeha Calenta 40L is een CW6 HR combiketel met een CV vermogen van 35 kW en een warm water (40C) opbrengst van 23,3 liter per minuut.De Calenta 40L is gebaseerd op de Calenta 40C, de 40L is echter voorzien van een boiler en levert een gigantische hoeveelheid warm water. Door de opbouw van deze oplaadboiler in cassette vorm, warmt deze boiler zeer snel op en heeft een hoge temperatuur gelaagdheid, hierdoor is de warm water opbrengst te vergelijken met die van een veel grotere conventionele voorraadboiler.

Naast de combiketels uit de Calenta serie levert Remeha ook de Calenta 25S en Calenta 35S, dit zijn HR solo toestellen met CV vermogen van 25 en 35 kW. Deze cv ketels zijn uitermate goed voorbereid op een combinatie met een losse voorraadboiler voor het geval u een grotere warm water wens heeft. Ideaal voor meerdere tappunten of luxe badkamer.

De afmetingen van de Remeha Calenta CW4 en CW5 bedragen: Hoogte 69cm, Breedte 45cm en Diepte 40cm.

De afmetingen van de Remeha Calenta CW6 bedragen: Hoogte 90cm, Breedte 60cm en Diepte 49cm.

 

Remeha Calora Tower

De Remeha Calora Tower  is een CW6 HR combiketel met een CV vermogen van 35 kW en een warm water  (40C) opbrengst van 28,6 liter per minuut.

De Calora Tower is opgebouwd uit een keteldeel dat boven op een 100L boilerdeel kan worden gemonteerd. Hiermee beschikt u over een zeer royale hoeveelheid warm water, uitermate geschikt voor meerdere tappunten en royale stortdouches. Tevens is de Calora Tower voorzien van een ingebouwd epansievat.

De afmetingen van de Calora Tower bedragen: Hoog 141cm, Breed 60cm en Diep 68cm.

 

Remeha Quinta Pro Serie

De Remeha Quinta Pro serie bestaat uit de volgende cv ketel modellen: Quinta Pro 45, Quinta Pro 65, Quinta Pro 90 en de Quinta Pro 115.

De Remeha CV ketels van de Remeha Quinta Pro serie zijn solo cv ketels voor grotere vermogens. De Quinta Pro is een samensmelting van de hoog aangeschreven Remeha Quinta in de moderne jas van de Remeha Calenta.

De Remeha Quinta Pro cv ketels zijn ook uitermate geschikt voor grotere vermogens voor b.v. blokverwarming in appartementencomplexen of een bedrijfshal d.m.v. een cascade opstelling. Bij een cascadeopstelling worden meerder Quinta Pro cv ketels gecombineerd om het gewenste vermogen te realiseren.

De afmetingen van de Quinta Pro bedragen: Hoogte 75cm, Breedte 50cm en Diepte 50cm.

 

REMAR GRONINGEN IS ERKEND REMEHA CV KETEL DEALER

Remar in Groningen is Remeha Dealer!  Hiermee bent u als klant verzekerd van een kundige installatie en optimale garantie.

Bel of mail gerust voor vragen!

Voel u vrij contact met ons op te nemen via telefoon, mail of het contactformulier op onze site. Wij staan u graag te woord.

Informeer mij vrijblijvend