Deskundige installatie en onderhoud van uw CV ketel
Erkend dealer van kwaliteitsmerken CV ketels
Waterzijdig inregelen van uw CV installatie

Round Connected

Gratis geïnstalleerd bij een nieuwe CV ketel. Deze Honeywell is net zo goedkoop als een normale klokthermostaat.

€150,- | Bestellen

Remar – uw Honeywell leverancier

Remar Groningen is als Honeywell specialist de deskundige voor een juiste installatie van uw Round Connected thermostaat.

De prijs van de Honeywell Round Connected modulation uitvoering bedraagt €150,- inclusief BTW. Bij aanschaf in combinatie met een nieuwe cv-ketel wordt de Round Connected thermostaat tevens gratis geïnstalleerd.

Kenmerken

  • Aan/uit, modulerende en/of draadloze thermostaat
  • Handmatige bediening via thermostaat en klokprogramma’s via App
  • Bespaar energie door beter te regelen.
  • Met €150,- incl. BTW net zo goedkoop als een Honeywell klokthermostaat.

Het gemak van Honeywell

De Honeywell Round Connected is in meerder uitvoeringen leverbaar; o.a. als modulerende OpenTherm, als aan/uit en als draadloze thermostaat. De nieuwe Round thermostaat werkt in combinatie met een gateway die wordt aangesloten op uw internet router. Zo is het mogelijk vanaf elke plaats uw thermostaat te bedienen d.m.v. de Honeywell Total Connect App die u kunt downloaden voor uw smartphone of tablet.

Overal toegang

De bediening van de thermostaat vindt handmatig plaats via de nieuw vorm gegeven Honeywell Round thermostaat. U kunt er ook voor kiezen de thermostaat via internet of app te bedienen, in dat geval kunt u er ook voor kiezen een klokprogramma in te stellen.

 

Bestel de Honeywell Round Connected

Bel of mail gerust voor vragen!

Voel u vrij contact met ons op te nemen via telefoon, mail of het contactformulier op onze site. Wij staan u graag te woord.

Informeer mij vrijblijvend