Deskundige installatie en onderhoud van uw CV ketel
Erkend dealer van kwaliteitsmerken CV ketels
Waterzijdig inregelen van uw CV installatie

Nefit CV Ketels

Nefit is de bekendste CV ketel fabrikant in Nederland. In 1980 was Nefit de eerste die op de markt kwam met een HR cv ketel, de Nefit Turbo HR. Inmiddels is Nefit onderdeel geworden van het grote Duitse Bosch Thermotechnik, wat zorgt voor een onschatbare hoeveelheid kennis.

Door ruim 30 jaar ervaring op het gebied van HR cv ketels zijn de Nefit CV ketels ver door ontwikkeld en behoren zij tot de meest zuinige en betrouwbare op de markt. Nefit kiest hoofdzakelijk voor compacte aluminium-silicium warmtewisselaars die bekend staan om hun snelle warmtelevering.

Alle Nefit cv ketels zijn aan te sturen met de thermostaten van de Nefit Moduline thermostaat serie. De Moduline 100 is een modulerende kamerthermostaat met handbediening, de Moduline 200 heeft een extra nachtverlagingsknop waarmee eenvoudig de temperatuur ’s nachts omlaag gezet kan worden. De Moduline 300 is een modulerende klokthermostaat die de gewenste kamertemperatuur kan regelen volgens een vooringesteld klokprogramma, de Moduline 400 heeft als extra functie een weersafhankelijke regeling, hiermee wordt de water temperatuur geregeld op basis van de buitentemperatuur.

De modellen van de Baseline, Proline NxT, Trendline en Topline serie bieden ieder ook nog eens hun voordelen op meer specifieke punten.

 

ProLine NxT serie

De Proline serie bestaat uit de volgende cv ketel modellen: NxT HRC 24 CW3, NxT HRC 24 CW4 en HRC 30 CW5

De Nefit CV ketels van de Proline NxT serie staan bekend om hun compacte afmeting. De Nefit Proline ketels zijn voorzien van de veel toegepaste RVS trommel warmtewisselaar van Giannoni. De Proine NxT modellen zijn standaard uitgerust met een zuinige A-label pomp die traploos moduleert en zorgt voor een jaarlijkse besparing op elektra verbruik van ongeveer €40,- De Proline HRC 30 CW5 is voorzien van een 3-traps modulerende pomp die zorgt voor een juiste volumestroom. In 2011 is de Nefit Proline dan ook uitgeroepen tot best geteste CV ketel in de cv ketel test van de consumentenbond!

De Proline NxT HRC 24 CW3 is een CW3 HR combiketel met een CV vermogen van 24 kW en een warmwater (60C) opbrengst van 6,0 liter per minuut.

De Proline NxT HRC 24 CW4 is een CW4 HR combiketel met een CV vermogen van 24 kW en een warmwater (60C) opbrengst van 7,5 liter per minuut.

De Proline HRC 30 CW5 is een CW5 HR combiketel met een CV vermogen van 30 kW en een warmwater (60C) opbrengst van 9,5 liter per minuut.

De afmetingen van de Nefit Proline serie bedragen: Hoogte 58cm, Breedte 35m en Diepte 28cm.

 

TrendLine serie

De Trendline serie bestaat uit de volgende cv ketel modellen: HRC 25 en HRC 30

De Nefit CV ketels van de Trendline serie behoren tot de modernste cv verwarmingstoestellen op de markt. De Trendline cv ketels zijn voorzien van een nieuwe high-speed aluminium siliciumwarmtewisselaar die zeer snel warmte levert indien gewenst, de garantie op deze wisselaars bedraagt 15 jaar. De Trendline ketels zijn verder voorzien van een zeer zuinig circulatie pomp die nog 40% zuiniger is dan de huidige energieklasse A eis. De Trendline is voorzien van zeer intelligente software, Intelligence Plus, deze voorkomt onnodig inschakelen van de pomp en anticipeert op komende warmtevraag door het herkennen van gebruikerspatronen als warm water tap gebruik en verwarming.

De Nefit  Trendline is voorzien van een multi gasblok, hiermee is deze cv ketel goed voorbereid op komende aanpassingen in de gas samenstelling. In de komende jaren zal er meer biogas en buitenlands gas worden bijgemengd met het huidige Groninger gas.

De Trendline HRC 25 CW4 is een CW4 HR combiketel met een CV vermogen van 25 kW en een warm water (60C) opbrengst van 8,0 liter per minuut.

De Trendline HRC 30 CW5 is een CW5 HR combiketel met een CV vermogen van 30 kW en een warm water (60C) opbrengst van 9,5 liter per minuut.

De afmetingen van de Nefit Trendline serie bedragen: Hoogte 70cm, Breedte 44m en Diepte 30cm.

 

TrendLine AquaPower Plus  serie

De Trenline AquaPower Plus serie bestaat uit de volgende cv ketel modellen: HRC 25 en HRC 30.

De Nefit CV ketels van de TrendLine AquaPower Plus worden samengesteld uit een standaard Trendline die wordt gemonteerd op een Nefit Trendline Quick Load boiler van 40 liter. Deze grote voorraad zorgt voor een zeer royale hoeveelheid direct beschikbaar wam water.

De Trendline AquaPower  Plus HRC 25 CW6 is een CW6 HR combiketel met een CV vermogen van 25 kW en een warm water (60C) opbrengst van 13,0 liter per minuut.

De Trendline AquaPower Plus HRC 30 CW6 is een CW6 HR combiketel met een CV vermogen van 30 kW en een warm water (60C) opbrengst van 13,0 liter per minuut.

 

TopLine AquaPower II serie

De Topline AquaPower II serie bestaat uit de volgende cv ketel modellen: HRC 25 CW4, HRC 25 CW5,  HRC 30 en HRC 45

De Nefit CV ketels van de Topline AquaPower II serie zijn, net als de Compact uitvoering, voorzien van een Twisted Flow aluminium silicium warmtewisselaar. Door het grote verwarmingsoppervlak van de wisselaar kan deze compacte wisselaar toch een groot vermogen behalen tegen een hoog rendement. Op de warmtewisselaars van de Nefit Topline AquaPower II geeft Nefit 15 jaar garantie. Daarnaast is de Topline AquaPower II voorzien van een extra zuinige, energieklasse A, modulerende pomp die zorgt voor een evenwichtig transport van het cv water. Hiermee voldoet deze ketel aan de eisen die worden gesteld voor nieuwe cv ketels vanaf 2015. De Nefit AquaPower II is de juiste keuze voor diegene die op zoek is naar een hoog warmwater comfort. De AquaPower II ketels zijn namelijk voorzien van een zogenaamde ThermoSpeed tapboiler. Deze compact boiler zorgt voor een snelle en royale levering van warm tapwater.

De Topline AquaPower HRC 25 CW4 is een CW4 HR combiketel met een CV vermogen van 25 kW en een warm water (60C) opbrengst van 8,0 liter per minuut.

De Topline AquaPower HRC 25 CW5 is een CW5 HR combiketel met een CV vermogen van 25 kW en een warm water (60C) opbrengst van 9,5 liter per minuut.

De Topline AquaPower HRC 30 CW5 is een CW5 HR combiketel met een CV vermogen van 30 kW en een warm water (60C) opbrengst van 9,5 liter per minuut.

De Topline AquaPower HRC 45 CW6 is een CW6 HR combiketel met een CV vermogen van 45 kW en een warm water (60C) opbrengst van 12,5 liter per minuut.

 

TopLine AquaPower Plus II serie

De Topline AquaPower Plus II serie bestaat uit de volgende cv ketel modellen: HRC 25 en HRC 30.

De Nefit CV ketels van de Topline AquaPower Plus II hebben in vergelijking met de gewone Topline AquaPower II een grotere boiler. De AquaPower Plus II ketels zijn voorzien van een 40 liter QuickLoad voorraadboiler. Deze grotere voorraad zorgt uiteraard voor een nog royalere hoeveelheid beschikbaar wam water dan de al zeer ruim bemeten AquaPower zonder plus toevoeging.

De Topline AquaPower Plus HRC 25 CW6 is een CW6 HR combiketel met een CV vermogen van 25 kW en een warm water (60C) opbrengst van 13,0 liter per minuut.

De Topline AquaPower Plus HRC 30 CW6 is een CW6 HR combiketel met een CV vermogen van 30 kW en een warm water (60C) opbrengst van 13,0 liter per minuut.

 

BaseLine serie

De Baseline serie bestaat uit twee cv ketel modellen, te weten: HRC 24 CW3 en HRC 24 CW4

De Nefit CV ketels van de Nefit Baseline serie vormen de basismodellen van de Nefit cv ketels. De ketels zijn voorzien van grootschalig toegepaste warmtewisselaars die hun sporen hebben verdiend. Zoals de nam al doet vermoeden zijn de ketels niet voorzien van allerlei extra’s maar ligt de nadruk op een kwalitatief goede Nefit CV ketel voor een scherpe prijs.

De Nefit Baseline HRC 24 CW3 is een CW3 HR combiketel met een CV vermogen van 24 kW en een warm water (60C) opbrengst van 6,0 liter per minuut.

De Nefit Baseline HRC 24 CW4 is een CW4 HR combiketel met een CV vermogen van 24 kW en een warm water (60C) opbrengst van 8,0 liter per minuut.

De afmetingen van de Nefit Baseline serie bedragen: Hoogte 84cm, Breedte 44cm en Diepte 35cm.

 

REMAR GRONINGEN IS NEFIT CV KETEL DEALER

Remar in Groningen is erkend Nefit dealer, wij volgen producttrainingen om u als klant te verzekeren van goede service en juiste installatie.

Bel of mail gerust voor vragen!

Voel u vrij contact met ons op te nemen via telefoon, mail of het contactformulier op onze site. Wij staan u graag te woord.

Informeer mij vrijblijvend